Matthew Hall plans now available

PUBLISHED: 14:22 04 December 2008 | UPDATED: 14:44 09 April 2010

A REVISED version of the Matthews Hall modernisation plan can be viewed online.

A REVISED version of the Matthews Hall modernisation plan can be viewed online.

The architect sketch shows the new plan for the hall including where the new chair lift rail will be situated, the position of the new doorways, new café bar and new kitchen.

The project will continue to fundraise to raise the last £17,000 to complete the project.

To view the plans visit www.topsham.org/labels/matthews.html


If you value what this story gives you, please consider supporting the Exmouth Journal. Click the link in the orange box above for details.

Become a supporter

This newspaper has been a central part of community life for many years. Our industry faces testing times, which is why we're asking for your support. Every contribution will help us continue to produce local journalism that makes a measurable difference to our community.

Latest from the Exmouth Journal